Край на поддръжката на Енфорсър версия 1.0

Ужаваеми клиенти,

Считано от 1ви Юни 2015г., Енфорсър ООД преустановява поддръжката на версия 1.0 (1.0.18) на програмата „Енфорсър“. Какво ще означава това за нашите клиенти, които са на тази версия:

1. След тази дата, нашият екип вече няма да прави поправки, доработки и нововъведения в тази версия, независимо дали те са свързани с промяна на законодателството, промяна  в начина на работа на Регистъра на длъжниците, други нормативни регистри и програмни грешки.

2. Поддръжката, която е свръзана с въпроси за начина на работа с програмата, както и поддръжката за проблеми със самата програма на ниво компютър (сървър), се запазват, както досега.

В тази връзка, Енфорсър ООД предоставя промоционални условия за преминаването към версия 2.0 на програмата Енфорсър. Това вкл.:

1. Напълно безплатно обучение и инсталация на новата версия независимо от тоа къде се намира клиента (вкл. без да се дължат пътни разноски).

2. Използване на новата версия на същата цената, както досега, до 1ви Юни 2015г.

Разбира се, клиентите, които не са съгласни с т.1 от промените най-горе, могат едностранно да се откажат от услугите на Енфорсър ООД!

При въпроси, моля свържете се с нашия екип на тел. 02 9025002 или използвайте страницата за клиентска поддръжка на http://support.enforcer.bg

Екипът на Енфорсър ООД