Обучение в Пазарджик – март 2014

Както е известно, системата Енфорсър е голяма по обем система. За повечето наши клиенти са необходими месеци за да могат те да се запознаят с нея обстойно, а дори и тогава остават детайли, които не са им известни. От друга страна отделните кантори на ЧСИ имат различна практика за работа, установена във времето.

За да можем да подмогнем нашите нови клиенти от Пазарджик да използват по-пълно Енфорсър и да бъдат по-продуктивни в своята работа организираме обучение за Енфорсър и дискусия за добри практики в съдебното изпълнение. По подробно темите на обучението ще бъдат:

  1. Отразяване на сложни разпределения в Енфорсър
  2. Изготвяне на сложни шаблони и групи изх. документи
  3. Шаблони за погасявания/разпределения
  4. Групи шаблони за описи/публ. продани
  5. Дискусия за пълния работен процес за постъпили суми и погасяване на дълг
  6. Аналитично водене на специална сметка
  7. Въпроси и коментари за отчет пред МП и КЧСИ
  8. Изготвяне на справки и отчети за вътрешно ползване и за пред взискатели
  9. Следене на периодични плащания
  10. Свободна дискусия за добри практики в работата на ЧСИ

Фокуса ще бъде върху въпросите и проблемите, които Вие, нашите клиенти имате. Т.е. ще обърнем повече внимание на въпроси, които са по-важни за Вас. Можем да засегнем и други теми, които не присъстват в горния списък, ако изявите желание за това.

Също така  на мероприятието можете да ни дадете обратна връзка за проблемите, които имате при ползването на системата Енфорсър, както и предложения за подобрения.

Мероприятето ще се проведе в гр. Пазарджик, 29 март 2014 , Събота, от 10.00 до 18.00 . Залата ще бъде потвърдена допълнително.

Цената на обучението е 30лв за един човек без ДДС. Няма ограничение за броя присъстващи от една кантора. Все пак бихме препоръчали да присъстват старши служители и/или ПЧСИ и ЧСИ.

Ако имате изготвени въпроси/коментари/забележки, не се колебайте да ни ги изпратите на support@enforcer.bg, за да можем да ги прегледаме предварително и да ги обсъдим на обучението.

Записването става по емайл/телефон. Ще добавим цената на обучението към лицензионната такса за Енфорсър за месец Април 2014.